Presentació

  • En el celler de ca'n Pico hi conviuen els elements més tradicionals junt amb la tecnologia més moderna per a poder fer realitat el nostre objectiu: l'obtenció d'uns vins perfectes, amb un caràcter i una personalitat particulars, que els distingeixin de qualsevol altre vi. Cal tenir en compte que la producció total anual del nostre celler és d'uns 3000 litres, una quantitat molt petita si es compara amb les produccions de la resta de cellers. Volem per tant que sigui  un vi molt especial, i per això en tenim la màxima cura.

  • La malvasia és una de les varietats de raïm blanc més antigues, i s'ha cultivat a gairebé totes les illes de la Mediterrània des de temps remots.

    Originària de Grècia, el nom malvasia se suposa que és una deformació italiana del nom de la població grega de Monemvasia, des d'on es va estendre a Nàpols, Madeira, les Canàries, Sitges, Banyalbufar i Torís. La seva antiguitat i la seva extensió ha provocat la creació de subvarietats, però a causa de la poca resistència a les malalties, el seu cultiu s'ha anat reduint i en molts llocs ha estat substituïda per altres varietats.

Galeria imatges

On podeu trobar els vins

Podeu trobar i adquirir els vins de Ca'n pico al propi celler, a Banyalbufar. Però si no us és possible visitar-nos també podeu adquirir-los a:

Vinoteca Terra de Vins

Rambla del Rei en Jaume II (rotonda central)

T 871 98 91 51 – Manacor

Tendes de la cadena Hiper Centro

(llista completa: www.hipercentro.com/supermercados.htm)

HIPER CENTRO - Ctra. Palma - Artà, km. 47,200 - Manacor

T 971 55 12 15